luni, 15 iunie 2015

Vrei sa treci dincolo de bucurie in vara asta? Hai la Divertiland, e fantastic!


 

 Un valmasag de distractie! Asta inseamna Divertiland pentru toti cei care doresc sa petreaca zile de vara cu adevarat minunate intr-un parc de distractie cu plaje si atractii special concepute atat pentru oameni mari, cat si pentru copii.

 


Am testat structura decorului ce apartine acestui loc aflat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, la numai 13 km de capitala. Divertiland e dotat, iar Los Petitos, Arena del Sol, Los Turbos, La Insula sau La Plaja sunt atractiile care lasa oricarui vizitator reminiscenta unui gust placut! Relaxarea si izul de vacanta pe care le simti la Divertiland te fac sa treci dincolo de bucurie.
 
 Toate acestea atat de aproape de Bucuresti! Toboganele cu apa au contributia lor pentru ca distractia sa fie de top, la fel si bazinele sau piscinele cu valuri si mal cu nisip care te duc negresit cu gandul la mare.

 


Mi-a placut Elephant Springs, o zona in care copiii sunt rasfatati cu tobogane si piscine potrivite pentru varsta si inaltimea lor, o zona de joaca special conceputa pentru ei.
 
 
 

Tot pentru copii este recomandata si zona de joaca Hippo Pool. Din peisaj nu lipsesc tunurile cu apa, tasnitoarele, toate in diferite forme, culori si dimensiuni. Aici au liber la balaceala,  aici este locul perfect pentru a serba ziua copilului tau sau pentru intalnirile cu prietenii.
 
 
 

Piscina cu valuri, atractia de top din Divertiland

O zona foarte populata din parcul Divertiland care imita taramul artificial al oceanului. Piscina cu valuri te poarta pe o insula tropicala, iar valurile care vin catre tine sunt fantastic de mari, realizate cu ultimele tehnoligii in materie. Vei fi umit sa vezi ca te poti balaci in valuri organice si salbatice, exact ca cele create de natura.
Cu o capacitate de pana la 250 de oameni, piscina reprezinta o adevarata distractie! Generatoarele pneumatice pot crea valuri intr-o gama variata de modele si intervale de timp.

 


Ce mananci la Divertiland?

Cele sase zone de luat masa ale Divertiland, dezvoltate dupa concepte proprii,  servesc preparate facute dupa retete originale. Au fost gandite pentru a raspunde tuturor gusturilor in materie culinara si vin in completarea experientei distractive si relaxante oferite de parcul Divertiland. De la pizza si burgeri preparati dupa retete originale, pana la mancare gatita ca la mama acasa sau preparate la gratarul cu lemn si carbune, restaurantele de aici ofera feluri de mancare pentru toate varstele, gusturile si poftele.
 
 
 
 

Pentru totate preparatele cei de la Divertiland folosesc cele mai bune produse romanesti, pregatite de bucatari cu experienta.

 Oaspetii pot lua masa intr-unul dintre restaurante, la umbra sezlongului sau a pavilionului lor, in timp ce privesc una dintre atractiile acvatice.

 Restaurantele au o capacitate cumulata de 500 de locuri, amplasate in spatii interioare si exterioare.

In afara programului obisnuit, Divertiland poate oferi meniuri speciale pentru evenimentele rezervate in cadrul parcului. Departamentul de Banqueting al Divertiland are oferte si meniuri speciale pentru Petreceri de Copii, Evenimente Corporate, Team Building-uri, Petreceri Aniversare, Gratare sau Nunti pe Plaja.

 

 Drumul cel mai scurt catre Divertiland

 

Situat la 13 km de centrul orasului, adiacent Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, la Divertiland se poate ajunge cu:

 Autoturismul personal: parcul dispune de 850 de locuri de parcare securizata, gratuita.

 Microbuzele Divertiland, puse la dispozitie in mod gratuit, au ca punct de plecare statia de metrou Preciziei, cu oprire la statia de metrou Pacii - zona Turbohale, Divertiland si retur. Acestea circula intre orele 10.30 - 20.00 din 30 in 30 de minute, dar din cauza traficului, uneori, pot avea si intarzieri.

 Autobuzele RATB:

236 ( statie la Divertiland ) (vezi programul)

 Trenurile CFR Calatori: Special pentru tine am creat o statie de tren chiar la intrarea in parc. Zilnic, 17 trenuri ale CFR Calatori fac legatura intre Bucuresti si Divertiland in numai 20 de minute, cu plecari din statiile Bucuresti Nord sau Bucuresti Basarab. Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale CFR Calatori sau chiar in incinta Divertiland. Informatii actualizate despre circulatia trenurilor si costul biletelor de tren se gasesc pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

 
Punct de reper: zona comerciala Militari (vis-à-vis de Carrefour).

 

Orarul de functionare al parcului: 10:00 - 20:00 (L-D),

 

Orarul de functionare al toboganelor: 11:00 - 18:00 (L-D)

 

Informatii: 021 9446 (L-V: 10:00-17:00)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu