luni, 15 iunie 2015

Infotrip Malta Travel, 4-11 iunie 2015


Infotrip Malta Travel, 4-11 iunie 2015
 
 

 
La începutul acestei luni, între 4 și 11 iunie, Malta Travel a organizat un infotrip la care au participat 25 de jurnaliști din România. Alături de presă s-au aflat, ca de fiecare dată, și vedete. Monica Anghel a venit însoțită de soțul său, iar alături de ei au fost Fetița Zurli și Tura-Vura, din Gașca Zurli. Astfel s-a format un grup vesel, dornic de a petrece vacanța perfectă în Malta.

 

Ei au descoperit împreună insulele malteze, cu tot ce au ele de oferit: relaxare, distracție, vreme bună, monumente UNESCO, orașe medievale și moderne, hoteluri elegante și o bucătărie fascinantă.

 


Invitații în infotrip au vizitat, printre altele, capitala Valletta - unde sunt peste 300 de monumente, au făcut o croazieră, au mers la Fereastra Albastră și la Grota Albastră - două dintre monumentele naturale extraordinare ale Maltei, au participat la o festa tradițională, s-au rugat la Biserica miracolelor - Ta'Pinu.

Monica Anghel a oferit interviuri, a cântat, iar vedetele Zurli au înveselit atmosfera.

 

Alături de grupul media s-a aflat și Eliza Dănăilă, manager la Malta Travel, care a ținut să precizeze că ofertele din vara aceasta încep de la 299 de euro, pentru Travel Senior, și de la 455 de euro, pentru familii, ofertă în care copilul călătorește gratis. Cei care doresc mai multe detalii, le pot afla ușor, de pe www.malta.ro

 

 


La sfârșitul infotripului, toți participanții au declarat că au descoperit ce înseamnă vacanța perfectă și că își doresc să revină, cât mai curând, alături de familie și de prieteni, în primitoarele insule malteze.

Pentru mai multe detalii legate de vacanța în Malta, vizitați site-ul Malta Travel: www.malta.ro

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu