luni, 21 martie 2016

Resort Hotel Wels din Baltenii de Sus vine cu “Oferta lunii aprilie”



O mie din parfumuri naturale care apartin Deltei, multa frenezie,  apa Dunarii si flora bogata, numeroase specii de pasari de o frumusete rara… Asta vei gasi aici, la Baltenii de Sus… Resort Hotel Wels de 4* vine cu oferta lunii aprilie, iar daca vrei sa te bucuri de un colt al naturii unde civilizatia a patruns cu discretie,  poti poposi pe acest taram impresurat de  frumuseti aparte.
O lume pe care multi nu au avut inca ocazia sa o cunoasca. Mai ales romanii, deloc putini, care afirma ca pentru ei Delta este un tinut inca strain.

Resort Hotel Wels de 4*, din Baltenii de Sus, vine cu o oferta tentanta in luna aprilie, iar cine nu cunoaste aceste meleaguri, va trebui sa stie ca Satul Baltenii de Sus este la doar 23 de kilometri de orasul Tulcea. Poti ajunge cu masina, iar daca vrei sa te bucuri de o plimbare pe apa, evident, poti calatori cu vaporul, pasagerul care amesteca la un loc turistii si localnicii din Delta Dunarii . O calatorie autentica, pe care trebuie sa o traiesti…
Baltenii de Sus,  un satuc transformat de oameni gospodari intr-o adevarata comoara ce apatine Deltei , in care vei simti aerul curat si te vei bucura de senzatii intense oferite de peisaje deltaice.

Resort Hotel Wels, de 4*, promite mult inca de la intrare. E dichisit, curat si are gazde primitoare. Nu trebuie sa fii uimit daca cei doi administratori ai resortului te vor intampina cu zambete largi si cu urari de bun venit, mult mai multe decat ai auzit tu vreodata. Asa sunt ei si reusesc sa faca orice turist sa paseasca vesel spre camerele hotelului foarte spatioase, majoritatea cu vedere spre Dunare.

Aici, la Resort Hotel Wels, vei gasi si o sala de agrement unde poti juca tenis de masa sau biliard, dar si o terasa in aer liber pentru turistii care vor sa se bucure de un pranz sau de o cina in aer liber. Evident, nu lipseste piscina cu jacuzzi si nici plaja amenajata la malul Dunarii.

Gazdele nu uita ca aici turistii vin sa cunoasca autenticitatea bucatariei deltaice, tocmai de aceea meniul hotelului Wels este bogat in preparate de peste proaspat. Somnul, salaul, stiuca sau crapul sunt cei mai populari pesti ai Dunarii. Ii vei gasi in ciorbe gustoase sau ”plachii” cu sosuri aromate de condimente naturale. Experienta bucatarilor este mare, iar mancarurile pe masura.

“Oferta lunii aprilie” la Resort Hotel Wels

Incepand cu data de 05.04.2016, se redeschid portile pentru noul sezon turistic 2016, iar in acest an, resortul va serba 10 ani de activitate. Sunt pregatita diverse oferte attractive, asadar nu ar trebui sa le ratati.

" Oferta lunii aprilie " este valabila pentru o rezervare de min. 2 nopti, iar tarifele la receptie sunt inclusiv mic dejun, TVA si taxa hoteliera + BONUS - 1 sedinta de masaj pe pat de masaj cu role din pietre de jad si infrarosu.





Aceasta oferta este valabila in combinatie cu alocarea unei sume pentru servicii de restaurant in sistem fisa cont in valoare de 85,00 lei / pers. / zi. Consumatiile suplimentare sumei alocate se achita separat la receptie.

Pentru camerele cu vedere la Dunare, se achita un supliment de 20,00 lei / camera / noapte.

Pentru mai multe informatii va stam cu placere la dispozitie si va asteptam cu drag in Delta Dunarii!

Tel: 0740 210 214
e-mail: rezervari@wels.ro       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu