vineri, 26 septembrie 2014

Miss Universe Romania sarbatoreste Toamna Baroc la Palatul Brukenthal din Avrig




Roxana Oana Andrei, Miss Universe Romania, va fi prezenta duminica, 28 septembrie 2014, la Palatul Brukenthal, pentru festivalul „TOAMNA BAROC LA AVRIG” editia a-VI-a, organizat in cadrul Zilelor Culturale de catre Consiliul Judetean Sibiu, Autoritatea Nationala pentru Turism si Primaria Municipiului Avrig.
 Roxana a castigat ravnitul titlu in toamna anului 2013, unde a fost preferata juriului format din specialisti in media, obtinand astfel si Premiul Presei.
Miss Universe, cel mai mare eveniment anual dedicat frumusetii, urmarit de peste un miliard de oameni din intreaga lume, s-a desfășurat la Moscova, unde reprezentanta Romaniei a concurat alături de frumusetile altor 85 de țări.
In prezent, Roxana este redactor sef la revista Etiquette Magazine si model profesionist, fiind reprezentata de agentia MUR model management, infiintata de catre Valentina Ionescu, Director Executiv Miss Universe Romania.
Roxana Oana Andrei: „Eu provin dintr-un oras incarcat de istorie, Targovistea fiind blagoslovita cu Curtea Domneasca si cu multe alte edificii aflate in patrimoniul national. Ma bucur enorm ca am ocazia sa descopar un alt loc in care istoria si-a pus amprenta si anume palatul Brukenthal din Avrig cu singura grădină în stil baroc păstrată aproape integral până în prezent pe teritoriul României. Voi realiza un editorial de moda in gradina supranumita   Edenul Transilvaniei si voi purta tinute elegante care se vor incadra perfect cu tematica baroc a evenimentului organizat an de an cu mare succes de Primaria Municipiului Avrig” 



 La fiecare editie au fost promovate arta sticlăriei şi picturii pe sticla, pictură şi sculptură arta producerii de mobilier şi vestimentaţie baroc din Transilvania,  muzică baroc din Transilvania, produse culinare transilvănene  după reţete  specifice perioadei baroc si echitatie, evenimentul bucurandu-se, de fiecare data, de o participarea a peste 400 de invitati si publicul larg.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu